Fond Superseniori

SS_logos-02

IBAN: HR4523600001501789838

U sklopu projekta SUPERSENIORI osnovan je Fond kojem je cilj prikupljanje sredstava za osobe starije životne dobi. Sredstva fonda namijenjena su financiranju postojećih i budućih projektnih aktivnosti kojima se povećava kvaliteta života starijih osoba, stupanj njihove uključenosti i razvoj zajednice.

Kao bi se osigurali društveni uvjeti u kojima starije osobe ostvarivanjem svojih prava te stjecanjem novih znanja i vještina postaju i ostaju aktivni sudionici zajednice prepoznati kao bitan resurs društvenih promjena kreirali smo model pružanja financijske podrške organizacijama civilnog društva koje imaju iskustvo i rezultate u direktnom radu sa starijom populacijom – FOND SUPERSENIORI.

Fond ima zadaću trasnparentnost prikupljanja i dodjeljivanja financijskih sredstava te će postati dugoročan program podrške organizacijama koje rade sa starijim osobama i u korist starijih osoba.

Ostvarivanje ciljeva Superseniora moguće je jedino putem zajedničke suradnje javnih institucija, organizacija civilnog društva i građana (pojedinaca).

Omogućite provođenje novih projekata i osigurajte održivost projekata u provedbi.

Donirajte u FOND SUPERSENIORI i budite dio ove velike priče.