Izbornik
Zatvori
SUPERSENIORI

Na ZŠEM-u smo održali predavanje o našem Izazovu

Piše: Lea Banović, 16.02.2018.
Na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa studentima druge godine predstavili smo Izazov objavljen na Social Challenges Innovation Platform

U četvrtak, 15.2., prof. Tina Lee Odinsky-Zec, profesorica na ZŠEM-u, pozvala nas je na svoj kolegij Business Communication in English, u sklopu kojeg smo studentima predstavili Zakladu i opisali naš Izazov objavljen na Platformi koja povezuje organizacije civilnog društva na razini Europe i potpomaže njihovu suradnju.

Zaklada je kao Izazov postavila potrebu pronalaska funkcionalnog modela za povezivanje potrebitih starijih građana s pružateljima odgovarajućih usluga, a studenti prof. Zec priključit će se osmišljavanju rješenja za taj problem. Postavljanjem važnih pitanja na predavanju pokazali su društvenu osviještenost i interes općenito za projekte vezane uz starije građane, kao i za međugeneracijsku suradnju i volontiranje.

U sklopu kolegija prisustvovat će predstavljanju Izazova 22.2., u Zvonimirovoj 17, 2. kat, u prostorima Edukacijsko-istraživačkog centra Zaklade, s početkom u 10:00 sati.

Vaš Internet preglednik nije ažuriran!

Ažurirajte Vaš preglednik za ispravan prikaz ove stranice. Ažuriraj odmah

×