Izbornik
Zatvori
SUPERSENIORI

Radovi hrvatskih dizajnera i umjetnika na aukciji kao iz holivudskih filmova

Piše: Super Senior, 29.12.2017.
Aukcija je dobrotvornog karaktera – sva prikupljena sredstva doniraju se programu SUPERSENIORI i akciji „Punjač za seniore“
SUPER aukcija

Ovog vikenda stiže poslastica za sve ljubitelje dobrih dizajnerskih komada! Dok brojimo sitno do nove godine, sebe ili svoje najdraže stignete još uvijek počastiti jedinstvenim poklonom i ujedno učiniti nešto plemenito.

U subotu, 30. prosinca, od 19 sati u hostelu Swanky Mint grupa mladih kreativaca okupljenih u projektu Grijalica organizira SUPER aukciju za SUPERSENIORE. Na ovoj će aukciji posjetitelji imati priliku postati vlasnici originalnih radova hrvatskih umjetnika i dizajnera i to po principu poput onog u holivudskim filmovima – svaki sudionik dobit će palicu s brojem i do udarca čekićem nadmetati se s ostalim sudionicima za željeni predmet. Voditeljica programa je mlada glumica Sara Stanić, kojoj će se pridružiti i posebna gošća iznenađenja.

Sara Stanić
photo: zagreb 22.12.2017 mala glumacka radionica za seniore, supercaffe, superseniori, sara stanic filip hofer

Sva prikupljena sredstva namijenjena su programu SUPERSENIORI i akciji „Punjač za seniore“ koju zajednički provode Zaklada Zajednički put iz Zagreba i osječka Zaklada Slagalica. Cilj akcije je prikupiti sredstva za aktivnosti i programe udruga kojima se podiže kvaliteta života starijih osoba te potiče njihova aktivnost u zajednici. U siječnju 2018. godine Zaklada će raspisati natječaj za podršku udrugama na području tri županije – Osječko-baranjska, Vukovarsko-srijemska županija i Grad Zagreb, a odabranim udrugama donirat će sav prikupljeni novac.

Vaš Internet preglednik nije ažuriran!

Ažurirajte Vaš preglednik za ispravan prikaz ove stranice. Ažuriraj odmah

×