Izbornik
Zatvori
SUPERSENIORI

Donatorska večer – Jimmy Stanić i SUPERSENIORI u Peperu

Piše: Super Senior, 17.10.2017.
Superseniori vas pozivaju na ples! U sklopu kampanje „Punjač za seniore“ čiji je cilj prikupljanje donacija za Fond SUPERSENIORI održat će se koncert odličnog Stjepana Jimmy Stanića
gospodin Vrijeme i gospođa Ivanka plešu

U zagrebačkom klubu Peper 20. listopada 2017. s početkom u 21:00 sat nastupit će supersenior Stjepan Jimmy Stanić. Kroz kombinaciju jazza i swinga, Jimmy će vas vratiti u neka dobra stara vremena i zajedno ćete se prisjetiti pjesama poput „Prolazi sve…“, „Kobila Suzy„, „Pokloni svoj mi foto„, „Dimnjačar„ i sl. te uživati uz njegov čisti bariton i pokoji dobar vic.

Ulaz na koncert je besplatan, a prikupljanje sredstava za fond SUPERSENIORI bit će organizirano u obliku dobrovoljnih donacija posjetitelja.

Kampanja „Punjač za seniore“ dio je programa SUPERSENIORI, kojem je cilj prikupiti sredstva za podizanje kvalitete života starijih osoba te njihovo uključivanje u zajednicu. Kampanju drugu godinu zaredom provodi Zaklada Zajednički put u suradnji sa Zakladom Slagalica, a sudjelovati mogu svi građani doniranjem putem platforme www.doniraj.org i to do kraja listopada!
Prikupljenim sredstvima podržat će se projekti udruga na području Grada Zagreba, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije koji će biti odabrani putem posebnog javnog natječaja. Cilj je osigurati kontinuiranu podršku postojećim projektima te poduprijeti razvoj novih projekata koji podižu kvalitetu života starijih osoba.

Pridružite nam se na donatorskoj večeri povodom prikupljanja sredstava za fond SUPERSENIORI. Povedite svoju pratnju, a SUPERSENIORI će se pobrinuti za onu glazbenu – Stjepan Jimmy Stanić već je potvrdio svoj dolazak.

Prolazi sve, ali nemoj da ova večer prođe bez tebe!

Vaš Internet preglednik nije ažuriran!

Ažurirajte Vaš preglednik za ispravan prikaz ove stranice. Ažuriraj odmah

×