Izbornik
Zatvori
SUPERSENIORI

Punjač za seniore na sajmu antikviteta

Piše: Super Senior, 02.10.2017.
Povodom Međunarodnog dana starijih osoba, koji se tradicionalno obilježava 1. listopada, posjetitelji su na štandu SUPERSENIORI imali prilike sudjelovati u akciji za podizanje kvalitete života starijih osoba

Idiličan, topao i sunčan dan privukao je jučer mnoštvo građana na sajam antikviteta na Britanskom trgu, popularno zvan i Mali plac.
Tamo ih je dočekala ekipa SUPERSENIORA koji su akcijom na Britancu proslavili Međunarodni dan starijih osoba.

Slavlje ste omogućili svi vi koji ste nas na štandu posjetili ciljano ili slučajno i pokazali interes za našu akciju i cjelokupni program SUPERSENIORI.

Štand SUPERSENIORA među prvima su posjetili Gradonačelnik Milan Bandić i Romana Galić, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom sa suradnicima. Našu su akciju svojim dolaskom ali i donacijama podržala i brojna poznata lica. Dio je to nacionalne kampanje ”Punjač za seniore” s popularnim glumcem Jankom Popović Volarić u glavnoj ulozi, a uz njega na sajam su stigli i Antonija Blaće, Bojana Gregorić Vejzović, Mila Elegović, Nada Rocco, Senka Bulić, Rene Medveščak, Slavko Sobin, Loredana Bahorić, Marko Petrić i brojni drugi.

Uz lijepo vrijeme i još ljepše druženje naši su seniori prikupili 4210, 00 HRK donacija koje su jutros uplaćene u Fond SUPERSENIORI te je naš Punjač za seniore skočio na 17,63% svoga cilja.

Zahvaljujemo se još jednom od svima koji su nam ukazali povjerenje i donirali dvije ili dvije stotine kuna. Svaka donacija nam je jednako važna i čini pozitivnu razliku!

Donirati možete na sigurnoj online platformi na poveznici: https://www.doniraj.org/punjac-za-seniore-7/

Fotografije: Goran Ternjej

Vaš Internet preglednik nije ažuriran!

Ažurirajte Vaš preglednik za ispravan prikaz ove stranice. Ažuriraj odmah

×