Izbornik
Zatvori
SUPERSENIORI

Predstavljanje natječaja Superseniori

Piše: Super Senior, 15.01.2016.

Predmet: Predstavljanje natječaja Superseniori u Osijeku i Vukovaru
Osijek: 18. siječnja 2016., 10,00-12,00 sati, Gradska četvrt Gornji grad, Trg L. Mirskog 1
Vukovar: 18. siječnja 2016., 13,30-15,30 sati, Gradska vijećnica Grada Vukovara, F. Tuđmana 1

ZZP i Slagalica

Poštovani predstavnici medija,
Pozivamo vas na predstavljanje Natječaja “Superseniori” koji je namijenjen udrugama sa sjedištem na području Osječko-baranjske , Vukovarsko srijemske županije i Grada Zagreba.
Natječaj će se realizirati u sklopu novog programa dodjele financijskih podrški Zaklade Zajednički put iz Zagreba i Zaklade Slagalica iz Osijeka koji je namijenjen udrugama čije su programske aktivnosti usmjerene na podizanje kvalitete života osoba starije životne dobi u lokalnoj zajednici.
O natječaju, njegovim ciljevima i načinu prijave će govoriti Jelena Gordana Zloić, voditeljica Odjela za ugovaranje i dodjelu financijskih potpora Zaklade Slagalica a primjere dobre prakse Senior centra kojeg organizira Zaklada Zajednički put te drugim aktivnostima ove zaklade predstavit će Ines Vrban, upraviteljica zaklade.

Kontakt: Jelena Gordana Zloić, 031 213 255, info@zaklada-slagalica.hr

nacionalna1             demokratizacija

Sredstva za provedbu inovativnog modela podrške osigurala je Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva kroz Razvojnu suradnju u području filantropije i zakladništva u okviru Tematskog fonda „Demokratizacija i razvoj civilnoga društva 2.0“
Vaš Internet preglednik nije ažuriran!

Ažurirajte Vaš preglednik za ispravan prikaz ove stranice. Ažuriraj odmah

×